Chapeau! Navigatie si conectivitate din Sec. XXI, pentru orice vechitura de Porsche

June 2, 2016
725 Views

Jos palaria! Porsche demonstreaza inca odata ce inseamna notiunea de “customer care” si valoarea pe care fiecare posesor de Porsche o are in fata brand-ului. Desi nu a cerut nimeni in mod expres, reputatul constructor german s-a gandit sa vina in intampinarea proprietarilor de modele clasice cu un sistem multimedia care sa aduca “batranelele” la nivelul de conectivitate al masinilor actuale.

Unitatea Porsche Classic Radio Navigation System, de tip “1 DIN” (dupa standardul Deutsches Institut fur Normung, folosit de majoritatea producatorilor), dispune de un ecran sensibil la atingere de 3.5 inch, GPS cu harti 2D si 3D, Bluetooth, USB, prin care se poate conecta orice smartphone sau MP3 player, si de doua microfoane integrate, pentru comenzi vocale si hands-free.

Dar cel mai important lucru este ca “jucaria” se poate monta, fara nicio modificare, pe orice Porsche produs dupa 1963, inclusiv pe modelele 911 racite cu aer si pe 993. De asemenea, sistemul se potriveste si pe Porsche 928, si pe Porsche 968. Iar producatorul pune la dispozitie adaptoare pentru ca unitatea sa poata fi conectata la orice sistem de sunet original sau aftermarket.

Bineinteles, grija Porsche are si un pret. Porsche Classic Radio Navigation System costa aproape 1.200 euro.

porsche-classic-navi-2

Leave A Comment