Razvan_Biter

Un DJ român se află pe lista celor 20 de finaliștii ai Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow

Competiția pentru DJ “Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow” a ales 20 de finaliști care vor performa pe 11 iunie în cadrul #MazdaSounds Live Showdown în Barcelona. Cei mai buni 6 artiști își vor asigura posibilitatea de a cânta live pentru 60 de minute pe scena de pe insula Mazda Sound Of Tomorrow la festivalul Tomorrowland 2016.

Mazda şi Tomorrowland au lansat concursul în martie, iar răspunsul a fost impresionant: până la termenul limită, care a fost pe 1 mai, 1.042 de doritori din întreaga Europă au postat aproape 520 de ore de mixuri pe pagina #MazdaSounds, pe streaming-ul de muzică şi pe platforma de social media Mixcloud. Finaliştii au fost selectați pe baza unor criterii care au inclus numărul de ascultări și de voturi. Interesul a depăşit cu mult aşteptările și aici, cu mai mult de o jumătate de milion de ascultări şi 37.000 de ore ascultate de utilizatori. Aceşti indicatori, precum şi numărul de comentarii şi repostări per înscriere au fost mult mai mari decât normele Mixcloud pentru aceste concursuri de brand.

“Pe lângă numărul mare de înregistrări, calitatea constant ridicată a muzicii înregistrate demonstrează cât de mult talent există”, spune Wojciech Halarewicz, Vicepreședinte Comunicare Mazda Motor Europe. “Acești artiști inovatori fac apel direct la simțuri cu muzica lor, un lucru pentru care noi ne străduim la Mazda în fiecare zi prin intermediul tehnologiei vehiculelor și a design-ului.”

Un juriu format din reprezentanți ai Mazda și Tomorrowland, alături de DJ consacrați cum ar fi Lost Frequencies din Belgia (aka Felix De Laet) vor evalua performanțele live ale celor 20 de finaliști pe 11 iunie și îi vor alege pe cei șase care urmează să performeze la Tomorrowland 2016 alături de staruri internaționale . Un inovator pe scenă, De Laet va fi, de asemenea, ca un mentor pentru acești artiști promițători în timpul unei sesiuni speciale de la Mazda Space. Belgianul este ambasadorul producătorului auto pentru campania “Mazda Drives: The Sound of Tomorrow”.

Dorința de a oferi experiențe de viață bogate care rezonează, fie pe drum, fie la un festival, este ceea ce unește Mazda și Tomorrowland. În timp ce modele precum roadsterul Mazda MX-5 și Mazda CX-3 sunt un omagiu adus condusului, inspirând tot mai mulți șoferi cu un amestec de tehnologie inovatoare și un design uimitor, viziunea Tomorrowland a creat o ambianță care a câștigat în ultimii patru ani titlul de cel mai bun eveniment muzical „International Dance Music Awards”. Organizat pentru prima dată în 2005, Tomorrowland este acum unul dintre cele mai mari și mai importante festivaluri din lume – cu influența necesară pentru a propulsa cariera unui artist. În mod corespunzător, sesiunea de mentorat cu DJ-ii în devenire este ținută la Mazda Space, un loc dezvoltat de către producătorul de mașini pentru a stimula gândirea cu privire la modul de a face un viitor mai bun și mai vibrant prin încurajarea dialogului pe teme variate, de la automobile la economie, artă și altele. Mazda este partenerul exclusiv de automobile la Tomorrowland 2016, care are loc între 22-24 iulie la Boom, Belgia.

#MazdaSounds

Cei 20 de finaliști

Austria                                Andreas Füßl (DJ Silva)

Belgia                                 Dimitri Stoop (Swift D)

Franța                                 Victor Streith (Nummy)

Germania                           Alieva Aitekin (Mia Amare)

Germania                           Daniel Paffrath (Danny Chris)

Germania                           Michael Punzl (Michael Blaze)

Italia                                   Gianmaria Maiocco (RICH MORE)

Olanda                               Robert Manrho (This is CROB)

Olanda                               Thijs Meeuwsen (Bucket Boys)

Polonia                               Przemyslaw Szymanski (Axell Astrid)

Portugalia                          Mauro Marques Urgeiro (Maron Max)

România                            Razvan Biter (DJ Razvan-Nanu)

Spania                                Garrido Correa (DJ Erik)

Spania                                 Victor Moreno Sanchez (Victor Moreno)

Spania                                 Paula Serra Vázquez (Paula Serra Vázquez)

Elveția                                 Mischa Bättig (Pat Farrell)

Elveția                                 Kevin Salzmann (Konku)

Elveția                                 Ghislaine Vieux (Miss Ghyss)

Anglia                                 Kishan Bodalia (Bodalia)

Anglia                                 Matthew Golledge (Gollo)

Leave A Comment