Forza Motorsport 6:Apex va fi disponibil pe Windows 10

O veste bună pentru amatorii de simulatoare auto. Și să nu vă imaginați că acum ne referim doar la copii. Dacă privim lucrurile doar din acest punct de vedere, și eu mă consider un copil, am acasă volan, pedalier… și mă retrag uneori în ”liniștea” cockpit-urilor virtuale, fie pe circuite sau pe probele speciale de raliu.

Prin urmare, Forza Motorsport 6: Apex va fi disponibil pe PC, mai exact doar pe cele care rulează Windows 10. Titlul va rua doar pe DirectX12, și va oferi suport pentru 4K. În spatele titlului se află același motor grafic, ForzaTech, utilizat și pentru Forza Motorsport 6 ce rulează pe Xbox One.

forza6apex-windows10a

Este un pas destul de important făcut de Microsoft în lupta cu PlayStation, Gran Turismo rămâne un titlu disponibil doar pe consola celor de la Sony.

Părțile de narațiune din joc vor avea vocile foștilor prezentatori Top Gear – James May și Richard Hammond. Pe versiunea de PC vor fi disponibile la început 6 circuite cu 20 de configurații. Veți putea alege dintre 63 de modele ce vor aveași opțiunea selectării modului cockpit view, plus condiții meteo schimbătoare și un mod de joc cu daune reale la mașină.

Peste trei zile jocul va fi disponibil.

Leave A Comment