Toyota 86 Shooting Brake Concept

Toyota dezvăluie un concept surprinzător: GT 86 Shooting Brake

Toyota a dezvăluit un concept cel puțin surprinzător: o versiune Shooting Brake a coupe-ului GT 86. Prezentat în Australia de către designerul șef al proiectului GT86, Tetsuya Tada, conceptul a fost realizat de echipa de design australiană și produs manual în Japonia.

“Toyota 86 se pretează perfect unui concept ce extinde interesul prin mai mult versatilitate păstrând în același timp stilul dinamic și elegant, dar și caracterul sportiv al comportamentului rutier”, a declarat Brad Cramb, Marketing Manager al Toyota Australia.

Acest concept ce aduce o latură practică coupe-ului este mai mult decât un concept care doar arată și declară, fiind un vehicul complet funcțional care deja a fost supus unor teste. Cu toate acestea, este puțin probabil ca acesta să ajungă în producția de serie.

“Chiar dacă niciodată să nu spui niciodată, mi-ar plăcea ca acest concept să ajungă realitate pentru a demonstra pasiunea Toyota pentru mașinile distractive la condus”, a declarat Tetsuya Tada.

Nu există detalii ale sistemului de propulsie, dar nu putem decât să bănuim că este vorba despre același motor în patru cilindri de 2 litri care dotează și coupe-ul și care dezvoltă 205CP și 212Nm.

Leave A Comment