SKODA VisionS

ŠKODA VisionS, sau viitorul cel mai frumos SUV din grupul VAG

March 2, 2016
1,312 Views

Seat a reușit performanța de a lansa primul SUV din istoria companiei. Ar fi fost puțin bizar ca și Skoda să vină la Geneva cu un SUV nou. Probabil va avea onoarea în toamnă.

ŠKODA VisionS (4)

ŠKODA VisionS reprezintă primul pas de integrare a noului limbaj de design afișat de modelele constructorului ceh pe un SUV. Un design care ăși trage seva din curentul ceh cubist și creațiile de cristal din Bohemia. Liniile precise și ascuțite ale caroseriei compun suprafețe care sunt puse în valoare de culoarea aleasă pentru acest concept – Island Green.

ŠKODA VisionS  este construită pe aceeași paltformă MQB, are olungime de 4,70 metri, o lățime de 1,91 metri și o înălțime de 1,68 metri. Ampatamentu conceptului este de 2,79 metri.

SKODA VisionS (7)

Cu acest concept Skoda pășește pe terenul modelelor hibride. Este un concept plug-in hibrid cu o putere totală de 225 CP. Motorul termic este un 1.4 TSI care dezvoltă 156 CP și 250 Nm. Acesta lucrează în echipă cu un propulsor electric de 40kW și 220 Nm, iar puterea este trimisă cu ajutorulunei cutii DSG cu șase trepte la puntea față. Pe puntea spate se află montat un al motor electric de 85 kW și 270 Nm. Acesta lucrează independent de pachetul propulsor față, tracțiunea integrală fiind gestionată electronic. Bateria litiu-ion de 12,4 kWh este amplasată oarecum cetral, în față punții spate.

FOTO: newspress

3 Comments

Leave A Comment