lamborghini countach amfibie

Singurul Lamborghini Countach amfibie este de vanzare

April 8, 2016
2,623 Views

Dacă vrei să cumperi un Lamborghini Countach, te anunțăm că prețurile sunt exorbitante și nu sunt nici cele mai bune variante de vehicule maritime, ceea ce face ca acest unic exemplar amfibie să fie o superofertă indiferent de suma cerută de proprietar. Acest unic exemplar costă doar 27.000$ ceea ce îl face mai ieftin decât orice combinație Countach-barcă de pe piață, și asta se datorează faptului că este doar o replică, deși costurile “dezvoltării” au fost înfiorătoare. Nu toate replicile de Lamborghini Countach sunt atât de bine executate, aceasta în particular având aceleași proporții și chiar și ușile cu deschidere verticală sunt perfect acordate proporțiilor reale ale unui exemplar original. Nu este de mirare, toate panourile mașinii au fost turnate după cele ale unui Countach 5000QV original, având chiar partea frontală preluată din ediția aniversară, și nu există lacune ale montajului, ceea ce nu se poate spune nici măcar despre un Countach original. Și garantăm că niciun exemplar original Countach nu are propulsoare cu două elice, cârme duble și nici aripi portante, vă garantăm!

Amphiborghini (numele real este Z1a, dar este total neinspirat) a fost construit de Mike Ryan, fondatorul SeaRoader Amphibious, adică exact compania care a furnizat toate mașinile amfibie prezentate în show-ul Top Gear de-a lungul anilor. “Construcția a fost un coșmar, dar rezultatul final a meritat!” a declarat Mike Ryan.

Pe lângă toate acestea, este ceva și inginerie sub ambalajul replicat. Suspensia pushrod este ajustabilă, având și un sistem hidraulic de comprimare astfel încât roțile sunt trase sub mașină pentru a se putea deplasa în mediul acvatic. Și, mai mult, are și un buton pentru fum, exact ca în Aston Martin-ul lui James Bond!

Leave A Comment