toyota-86

Scion FR-S se transformă în Toyota 86

March 17, 2016
609 Views

La salonul de la New York, Toyota va prezenta în premieră pe continentul american coupe-ul 86. Destul de ciudat? Odată cu dispariția mărcii Scion, modelele care vor supraviețui vor fi ”relansate” sub brandul Toyota. Scion FR-S era versiunea americană a ceea ce noi în Europa numim GT 86. Pe tărâmul făgăduinței modelul se va numi Toyota 86. Salonul de la New York este locul unde se va realiza operația estetică. Și pentru a nu bifa doar o schimbare de nume, constructorul nipon prezintă la salon un facelift al modelului.

toyota-86

Inițial, cei de la Toyota nu au dorit să schimbe numele mașinilor, adică am fi vorbit acum de o Toyota FR-S. Lucru este valabil și pentru versiunile iM și iA care se vor numi de acum Corolla și Yaris.

Faceliftul lui 86 aduce o parte frontală ușor redesenată, mai agresivă, cu o priză de aer mai generos dimensionată. Și farurile sunt noi, de asemenea bara spate a fost redesenată, iar stopurile sunt cu LED. Modificări vor fi și la interior. Vorbim despre noi materiale, iar logo 86 va fi prezent pe volan… în tradiția versiunii GT86.

toyota-86

Leave A Comment