Mazda CX-4 teaser3

Primele fotografii teaser ale Mazda CX-4 scăpate înainte de Salonul Auto de la Beijing

April 6, 2016
684 Views

Interpretarea limbajului de design Kodo văzută anul trecut pe conceptul Koeru pare să se traducă destul de bine într-o mașină de serie, judecând după primele imagini teaser cu CX-4 scăpate pe site-ul chinez de presă al Mazda, înainte de debutul oficial anunțat pentru Salonul Auto de la Beijing ce își deschide porțile pe 29 aprilie.

Mazda CX-4 teaser 1

Așa cum producătorul japonez transmitea printr-un comunicat de presă anterior că CX-4 va fi un crossover cu tentă coupe bazat pe CX-5, având și o parte din caracteristicile sportivului MX-5. Farurile LED și jantele din aliaj de 19 inch par a fi detaliile care captează cel mai mult atenția, în interior fiind prezente și sistemul MZD Connect dar și head-up diplay.

Mazda CX-4 teaser2

Baza tehnică a Coupe-ului SUV Explorator, așa cum Mazda caracterizează modelul CX-4, ar trebui să fie inspirată în mare măsură de la CX-5, astfel că vom putea vedea sub capotă unul dintre cele două propulsoare pe benzină SKYACTIV-G, de 2.0 și 2.5 litri, sau, pe unele piețe, și pe cel diesel SKYACTIV-D de 2.2 litri.

 

Leave A Comment