VIDEO: Da-i si fugi! Levante: 100% Maserati, 100% SUV

July 19, 2016
1,541 Views

Se pare ca, in sfarsit, Porsche Cayenne si BMW X6 au un adversar pe masura. Cum la Balocco nu se fac doar cozonaci traditionali italienesti, ci se testeaza pe circuit si modelele grupului Fiat, Maserati a realizat un prim filmulet care explica clar abilitatile primului SUV din istoria sa, Levante.

Viraje luate de-a latul, salturi peste vibratoare, cazne off-road si treceri prin vaduri in viteza. Aproape nimic n-a lipsit din meniu, iar “chef” a fost chiar Roberto Corradi, directorul de dezvoltare al produselor Maserati, care a vrut sa demonstreze, cu subiect si predicat, atat pe circuit, cat si pe drumuri desfundate, ca Levante si-a atins scopul, fiind 100% Maserati si 100% SUV.

Pana in prezent, Maserati Levante a fost prezentat static la saloanele auto de la Geneva, New York si Shanghai, iar, luna trecuta, la Festivalul Vitezei de la Goodwood, a facut primii pasi. Levante-ul 100% Maserati are sub capota un benzinar V6 bi-turbo de 430 CP, care il ajuta sa sprinteze 0-100 km/h in 5.2 sec. si sa atinga o viteza maxima de 264 km/h. In timp ce, SUV-ul “de volum”, Levante-ul diesel dispune de un V6 cuminte, de 275 CP.

Leave A Comment