mini-seven2

Pentru nostalgici: MINI Seven

MINI reaprinde din nou flacara originalului Austin Seven din 1959 cu o noua editie speciala premium pentru versiunea hatch, in trei sau cinci usi, botezata, sugestiv, MINI Seven. Standard, masina vine in cel mai intensiv ton de albastru disponibil pe MINI, Lapisluxury Blue, dar mai sunt disponibile trei culori: Pepper White, Midnight Black si British Racing Green. Iar toate sunt combinate cu elemente argintii mat, precum acoperisul si carcasele oglinzilor laterale, care intra in contrast cu restul masinii.

mini-seven3

Logo-ul MINI Seven este prezent pe aripile fata, iar jantele de 17 inch au un design exclusiv. Pentru proprietarii care isi doresc adauge o nota personala exteriorului noului Seven sunt disponibile, de exemplu, dungi pentru capota motorului de culoare Melting Silver si contur Malt Brown.

mini-seven6

Interiorul editiei speciale este dominat de scaunele sport imbracate intr-un mix exclusiv de piele Diamond Malt Brown si material textile. Logo-ul MINI Seven troneaza pe consola centrala care adaposteste display-ul de 6.5 inch al sistemului MINI Visual Boost, iar printre dotarile standard se numara sistemele MINI Connected si MINI Excitement Pack, precum si clima cu doua zone.

mini-seven10

Optional, se poate alege pachetul MINI Seven Chili, care permite un grad de personalizare si mai mare. De pilda, bordul poate fi imbracat in piele Carbon Black, iar volanul, in piele Walk Nappa. De asemenea, masina poate fi dotata cu faruri LED, acoperis panoramic din sticla sau sistem Hi-Fi Harman Kardon.

Leave A Comment