The Jeep Wrangler “Trailcat” is one of seven new concepts Je

Jeep Trailcat – cel mai extrem concept de la Festivalul Easter Jeep Safari

March 11, 2016
1,057 Views

Jeep Trailcat este off-roaderul extrem. Este modelul care te poate duce cam oriunde. Categoric conceptul se va simți acasă pe stâncile din Moab. Sub capotă are un V8 HEMI de 6.2 litri cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Pot spune că este o premieră, nu am întâlnit până acum această combinație la un model american – V8 de 6.2 litri și cutie manuală. Pentru a face utilizabili cei 707 CP ai conceptului, cei de la Jeep au mărit ampatamentul cu 30,5 cm.

Jeep Trailcat Concept

Jeep Trailcat se laudă cu o capotă power-dome ventilată, o grilă față negru satin, lumini LED – adică faruri, proiectoare, lămpi spate și protecții tip șină pentru praguri. Bara față/ spate este realizată tot din fier masiv, jante beadlock de 17 inch încălțate cu pneuri BFGoodrich Krawler T/A KX de 39.5 inch. Punțile față și spate sunt Dana 60, iar amortizoarele sunt de la Fox.

Jeep® Trailcat Concept

Jeep® Trailcat Concept

Un mic artificiu estetic contribuie și el la plusul de agresivitate. Rama parbrizului față a fost coborâtă cu 5 cm. Interiorul nu mai este atât de burghez, austeritate și multe elemente d esiguranță. Apropo, scaunele sunt luate de la Dodge Viper.

Jeep® Trailcat Concept

2 Comments

Leave A Comment