Porsche-Cayenne-Platinum-Edition  (1)

Porsche Cayenne Platinum Edition – o nouă ediție limitată

April 28, 2016
745 Views

Porsche prezintă o nouă versiune Cayenne Platinum Edition. Vorbim despre un nivel de echipare care va fi disponibil pe motorizările Cayenne Diesel și Cayenne S E-Hybrid. Echiparea standard a modelului Cayenne Platinum Edition include faruri Bi-xenon cu sistemul Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul de direcție Power Steering Plus și sistemul de asistență la parcare cu senzori atât în partea din față a mașinii, cât și în cea din spate. Modelele sunt disponibile în mai multe variante de culori: un finisaj standard alb-negru, non-metalic, sau cinci culori metalice opționale: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White și Rhodium Silver. Pasajele de roți mai late vin și ele vopsite la culoare. Aspectul exclusivist al modelelor este completat de un pachet exterior high-gloss.

Cei care vor urca în noul Cayenne vor remarca pragurile din inox, gravate cu inscripția “Platinum Edition” sau, în cazul modelului Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition, pragurile iluminate care scot în evidență denumirea acestuia. Noile modele Platinum Edition vin echipate standard cu sistemul de ultimă generatie Porsche Communication Management (PCM), care include navigare online, modulul Connect Plus și un sistem audio BOSE® Surround Sound. În plus, tabloul de bord este completat cu un ceas analogic cu un design aparte.

Motorul V6, de trei litri, de sub capota modelului Cayenne Diesel Platinum Edition, dezvoltă o putere de 193 kW (262 CP) și consumă în regim NEDC între 6,8 și 6,6 litri de motorină la 100 de kilometri, în funcție de pneurile cu care este echipată mașina. Puterea totală combinată a modelului Cayenne S E- Hybrid este de 306 kW (416 CP). Simbioza perfectă între motorul pe benzină V6 de trei litri și motorul electric rezultă într-un consum total de 3,4-3,3 l/100 km.

Porsche-Cayenne-Platinum-Edition  (5)

În România, prețurile fără TVA pentru versiunea Cayenne Diesel Platinum Edition încep de la 66.805 euro, iar cele pentru versiunea Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition de la 80.584 euro. Noile modele Platinum Edition sunt disponibile deja pentru pre-comandă iar lansarea pe piață începe în luna iunie.

Porsche-Cayenne-Platinum-Edition  (2)

Leave A Comment