Dacia-Duster

Noi provocări la 100Tracks Adventure

July 20, 2016
1,506 Views

100Tracks ADVENTURE este un eveniment care se va desfășura în perioada 23-30 iulie în Mureș. O competiție de o săptămână din Campionatul de Off-road 100Tracks, singurul campionat de off-road auto românesc desfășurat sub patronajul Federației Internaționale a Automobilului, FIA. Cartierul general al competiției va fi în comuna Ibănești, o localitate cu tradiție în competițiie off-road din România.

Dacă nu sunteți familiari cu universul concursurilor 100Tracks, ei bine, trebuie să aflați că jumătate din discuțiile de după fiecare zi de concurs sunt rezervate ridicării în slăvi, de către fiecare echipaj a mașinii de concurs. Veți auzi seară de seară: Nissan-ul meu este cel mai bun, Duster-ul meu lasă tot în urmă. În cadrul evenimentului 100Tracks Adventure ne-am decis să-i provocăm pe participanți, să le oferim șansa de a forma echipe, și mai mult decât atât.

Echipele off-road de brand la 100Tracks

Echipele off-road de brand la 100Tracks

În cadrul evenimentului 100Tracks Adventure ne-am decis să-i provocăm pe participanți, să le oferim șansa de a forma echipe și a puncta într-un clasament dedicat.

Criteriul de formare a echipelor este simplu, în funcție de marca mașinii de concurs. Echipele pot avea maxim 4 masini/clasa. Fiecare echipă va trebui să-și aleagă un lider care va avea de gestionat un buget primit cu titlul de sponsorizare din partea 100Tracks pentru participare.

În funcție de rezultate, pe parcursul evenimentului, echipele se pot califica și pentru alte bugete de sponsorizare prin 100Tracks. Se vor putea accesa bugete de marketing de la diverși dealeri auto sau alte companii care doresc să-și asocieze brandul cu o anumită marcă auto. 100Tracks are accordul pentru folosirea anumitor logo-uri de brand auto în denumirea echipei la 100Tracks și va susține aceste echipe în cadrul competițiilor. De asemenea, organizatorul va facilita diverse forme de promovare a echipelor în piața auto și nu numai. 100Tracks va pune la dispozitia echipelor stickere auto, tricouri și sepci inscripționate cu numele și brandul echipei. În concurs pot fi înscrise mai multe echipe.

Până acum s-au înscris 5 echipe, dar lista este în continuare deschisă.

Poster Challenge Cup

Adventure Challenge Cup

În perioada desfășurării competiției de o săptămână de la Mureș, din cadrul campionatului de off-road, 100Tracks va organiza în ultimele 3 zile ale competiției – 28-30 iulie – și o cupă la clasa TRIP. Adventure Challenge Cup va fi o competiție distinctă, nu va afecta punctajul în campionatul clasei TRIP. Concurenții vor fi premiați conform clasamentului cumulat pe cele 3 zile de concurs. Cupa se va desfășura pe traseele de TRIP de la 100Tracks ADVENTURE.

Cupa Dacia DUSTER la 100Tracks

În cadrul cupei Adventure Challenge Cup de la Mureș (28-30 iulie) dedicată clasei TRIP se va organiza și prima cupă monomarcă Dacia DUSTER. Concurenții înscriși la această cupă vor puncta și în clasamentul general Adventure Challenge Cup. Regulile de desfășurare ale acestei cupe sunt aceleași ca și la clasa TRIP din campionatul 100Tracks. Această regulă, de a se constitui și un clasament monomarcă, se poate aplica oricărei comunități/club auto care dorește să participe la cupă cu un minim de 12 mașini de aceeași marcă.

Competiția 100Tracks Adventure de la Mureș va însuma șase etape din Campionatul 100Tracks. Fiecare etapă va puncta individual în clasamentul general al campionatului.

Etapa 3 va avea loc pe data de 24-Iulie-2016 (duminică)
Etapa 4 va avea loc pe data de 25-Iulie-2016 (luni)
Etapa 5 va avea loc pe data de 26-Iulie-2016 (marți)
Etapa 6 va avea loc pe data de 28-Iulie-2016 (joi)
Etapa 7 va avea loc pe data de 29-Iulie-2016 (vineri)
Etapa 8 va avea loc pe data de 30-Iulie-2016 (sâmbătă)

Detalii despre clasa TRIP:

http://goo.gl/pvHnfe

http://goo.gl/pZegwq

Toate informațiile se găsesc pe pagina oficială 100Tracks.
http://100tracks.net/competitions/29

Concurenții care doresc să se înscrie la această competiție trebuie să-și facă, obligatoriu, cont on-line pe site-ul www.100tracks.net. Tutorial video.

100Tracks Adventure

Leave A Comment