Nissan Qashqai X-Trail Premium Concept

Nissan Qashqai Premium Concept și Nissan X-Trail Premium Concept

February 25, 2016
972 Views

Da, sunt două concept ce vor fi prezentate de Nissan la salonul auto de la Geneva. Două creații care se doresc un semn de mulțumire și apreciere adus de constructorulnipon clienților europeni care au transformat crossoverele Nissan în succese de piață.

Au fost luate modelele actuale ca punct de plecare, dar scopul final a fost acela de a oferi o interpretare premium. Cele două concepte vor fi interesante și din perspectiva faptului că ele au fost create în două ateliere de design diferite.

Nissan Qashqai X-Trail Premium Concept

Qashqai Premium Concept a fost realizat de Nissan Design Europe (NDE) cu sediul la Londra. Culoarea predominantă pentru crossoverul compact este negru mat. Tușele de auriu arămiu accentuează zone ale caroseriei și fac echipă foarte bună cu elementele din fibră de carbon prezente în zonele inferioare. Ambele concepte promovează un aer mai sportiv, lucru realizat atât cu ajutorul redesenării spoilerelor față/ spate cât și a pragurilor laterale. Qasgqai a fost echiapt cu jante de 20 inch. La interior a fost utilizată piele Nappa, iar o parte din ornamente au fost realizate din fibră de carbon.

Nissan Qashqai X-Trail Premium Concept

X-Trail Premium Concept vine de la Nissan Global Design Centre (GDC) din Japonia. Pe undeva firesc, X-Trail este vopsit în alb mat. În rest, tema de la Qashqai se păstrează și pentru exteriorul lui X-trail, evident și jantele de 20 inch. Interiorul este ceva mai mult personalizat, aici regăsim mai multe tușe cromatice.

Probabil Nissan dorește să testeze reacția cliențior la o abordare ceva mai premium a produselor  sale, gama Infiniti fiind destul de timidă reprezentată în Europa. Plus o ofertă mai bogată la capitolil personalizare.

Nissan Qashqai X-Trail Premium Concept

Leave A Comment