Mitsubishi GEOSEEK

Mitsubishi combină offroad-ul cu designul la salonul de la Geneva

February 26, 2016
593 Views

Nu prea am fost obișnuiți cu serii limitate din partea constructorului nipon. Ultima ediție limitată de care știm este cea dedicată lui Lancer Evolution care s-a numit, din păcate, Final Edition.

Începând cu modelele ASX și L200 GEOSEEK ce vor fi expuse la Salonul Auto Geneva 2016, această prima “Ediție Specială” a MMC vizează îmbinarea prerogativelor tradiționale ale SUV-urilor Mitsubishi Motors cu o linie mai elegantă creată de designeri.

Pentru a evidenția aspectul robust de SUV, liniile de design, specifice SUV-urilor, sunt accentuate printr-o nuanță mid grey.

Mitsubishi GEOSEEK

Atât ASX cât și L200 GEOSEEK primesc la exterior tușe deschise de portocaliu, pentru a reflecta funcționalitatea echipamentelor sale unice:

– ASX: bare pe plafon, eleron spate pe plafon, difuzor de aer pe spate, ornamente pe praguri, ornamente proiectoare față, ornamente pe aripi, oglinzi exterioare.

– L200: mânere de susținere în cabină, spoiler oblon spate, trepte bară spate, praguri laterale, ornamente proiectoare, ornamente aripi, oglinzi exterioare.

Pentru ambele mașini, echipamentul standard este, de asemenea, scos în evidență prin intermediul unor elemente specifice, precum un portbagaj de plafon.

Ca elemente de finisare, ambele mașini au fost dotate cu pneuri performante și jante din aliaj ușor negre, care de asemenea posedă accente orange, de această dată pentru finisarea jantelor.

Același concept de design se regasește și la interiorul modelelor, prin intermediul aceleiași combinații ale nuanțelor de orange și negru, în cazul ambelor mașini:

-tapițerie în relief, din stofă, în dungi de nuanță orange, cusături de culoare orange pe scaune și cotieră centrală față, levier frână de mână și mânere uși în tonuri de orange, covoraș negru cu cusături de culoare orange, accente de orange pe ușa față, gurile de ventilare și panoul de comenzi A/C.

 

Leave A Comment