mercedes-benz-gls

Mercedes-Benz se gândește la un SUV cu siglă Maybach

March 30, 2016
811 Views

Mercedes-Benz se gândește la un SUV Mercedes-Maybach. Dacă marca Maybach s-a transformat într-un fel de nivel de echipare, asta e, vorbim despre Mercedes-Maybach.

Cum zona de lux a SUV s-a aglomerat destul de mult în ultima vreme, Maserati a lansat Levante, Bentley a venit cu Bentayga, nici Aston Martin nu respinge idee unui SUV/crossover, iar Rolls Royce deja pregătește un SUV, este firesc ca Mercedes-Benz să nu lipsească de la masa bogaților. Apropo, și Lamborghini ne tot amenință cu Urus.

Cel mai probabil, SUV-ul Mercedes-Maybach va fi o versiune mult mai luxoasă și mai bine echipată a modelului GLS. Un SUV de lux cu siglă Maybach vom vedea odată cu lansarea următoarei generații GLS, oficialii Mercedes au respins ideea de a dezvolta un model Maybach pe actuala platformă a lui GLS. Deși la prima vedere coborârea în grad a numelui Maybach ar fi putut aduce o degradare a nobleții siglei, și indirect un succes limitat al vânzărilor, realitatea le-a dat dreptate germanilor. De la introducerea versiunii cu ampatament mărit Mercedes-Maybach S Class, în China se vând mai multe astfel de modele într-o lună decât vindea Maybach în vremurile bune într-un an la nivel mondial.

Leave A Comment