Maserati Levante

Maserati Levante va putea fi admirat la salonul de la Geneva

Acum cinci ani, Maserati neamenința cu un concept de SUV – Kubang. Își anunțau intenția de a veni cu unmodel în segmentul SUV de lux. Intențiile vor deveni realitate la salonulauto de la Geneva, locul unde va fi prezentat în premieră mondială Maserati Levante.

Maserati Levante

Pentru moment nicio imagine cu interiorul, probabil va fi menținut misterul până la debutul salonului elvețian. În schimb știm deja că Levante va avea aceleași propulsoare cu Ghibli. Clienții vor putea opta pentru Levante 350 sau 430, modele echipate cu propulsorul V6 de 3 litri turbo sau un motor V6 diesel de 3 litri.

Maserati Levante

Maserati Levante 350 ajunge la 100 km/h în 6,3 secunde și are o viteză maximă de 243 km/h. Versiunea mai potentă, Levate 430, este mai rapid cu o secundă până la 100 km/h și ajunge la 264 km/h. Versiunea diesel are nevoie de 6,5 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și se oprește la 230 km/h. Toate modele vor avea sistemul de tracțiune integrală Q4, un sistem avansat de control electronic al suspensiei și cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Maserati Levante

1 Comments

Leave A Comment