lexus-is-facelift-1

Lexus IS apare la Beijing cu un facelift minor

Modelul IS duce greul gamei Lexus încă de la prezentarea actualei generații din 2013, iar acum, la mijlocul carierei, producătorul japonez aduce câteva mici retușuri pentru a-l menține actual.

Versiunea restilizată vine acum cu o gură mai mare decât înainte, aportul asupra ventilației fiind și el mărit, iar acest lucru face chiar și modelul de bază IS200t să arate mai agresiv. Odată cu modificarea grilei și blocurile optice au primit mici modificări, amprenta luminoasă de zi fiind în forma literei L și imprimă lui IS, indiferent de stare, impresia de mișcare permanentă, aspect subliniat și de linia laterală a caroseriei.

În interior, display-ul central a primit și el 3.3 inch în plus, având acum o diagonală de 10.3 inch împreună cu o rezoluție mai bună. Altfel, interiorul rămâne în mare neschimbat, chiar și tabloul de bord primind doar mici retușuri, accentul fiind pus pe noile combinații de culori.

Din punct de vedere al motorizărilor, IS vine cu trei opțiuni, toate pe benzină. Motorizarea de bază, IS200t este suficient de potentă cu 241CP, în timp ce IS300 rămâne cu cei 255CP dezvoltați de propulsorul V6. Versiunea de vârf, IS350 se bazează pe un V6 de 3.5 litri ce dezvoltă 306CP.

Leave A Comment