Land-Rover-Discovery-3

Land Rover Discovery Sport primește un update pentru 2017

În prezent există mai multe opțiuni în segmentul SUV compact ca niciodată iar cumpărătorii pot fi și răsfățați dacă sunt în cautarea unor accente luxoase. Una dintre opțiuni o reprezintă și Land Rover Discovery Sport, model care a sosit pe piață anul trecut și care deja anunță câteva update-uri, atât stilistice cât și tehnologice.

Pentru anul 2017, Land Rover oferă clienților de Discovery Sport o paletă coloristică îmbunătățită, câteva pachete tehnologice la zi dar și un pachet Dynamic Design disponibil pentru versiunile de echipare de vârf care adaugă spoilere noi, accente exterioare negre și jante de 20inch. Acesta mai include cusături contrastante pentru interior, covorașe personalizate și pedalier din aluminiu.

În materie de tehnologie, Land Rover implementează și pe Discovery Sport ultima versiune a sistemului de infotainment ce are la bază un display e 10.2 inch și meniuri intuitive ce reproduc aspectul interfețelor smartphone. La nivel de sisteme de siguranță, britanicii vin cu un pachet complet ce conține asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de detectare a oboselii și sistem de rucunoaștere a semnelor de circulație.

 

Leave A Comment