BSS_6463

Automobile Bavaria a deschis un centru BMW complet in Targu Mures

March 31, 2016
1,082 Views

Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania si din Europa Centrala si de Est, care detine 12 dealeri BMW, trei centre MINI service si singurul service Rolls-Royce din regiune, a inaugurat un centru BMW complet in Targu Mures. Service-ul specializat BMW, pentru mecanica – electrica si tinichigerie – vopsitorie, se intinde pe o suprafata de 900 mp, iar un showroom de 400 mp este destinat masinilor rulate BMW si MINI.

Inaugurarea unei noi locatii BMW in Targu Mures, la scurt timp dupa lansarea primului service BMW din Bacau, ilustreaza perfect intentiile de extindere a retelei de dealeri BMW – Automobile Bavaria Group anuntate la inceputul acestui an. Suntem convinsi ca inaugurarea acestei noi locatii insotite de largirea portofoliului de produse si servicii oferite pe plan local vor veni in intampinarea asteptarilor clientilor BMW din Mures si Moldova”, a declarat Milos Vujanovic, Vicepresedinte Automobile Bavaria Group.

Noua reprezentanta BMW din Mures este situata in localitatea Corunca. Iar deschiderea oficiala este marcata printr-un eveniment de tip “Porti Deschise”, in perioada 31 martie – 2 aprilie, si include o prezentare completa a serviciilor post-vanzare si a showroom-ului de vanzari automobile rulate, precum si sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.

Service-ul este echipat cu trei posturi pentru mecanica, un post de diagnoza computerizata, un post geometrie roti computerizata, un post de tinichigerie, o cabina pentru vopsitorie, spalatorie si ITP.

Echipa BMW Service Mures este formata din specialisti experimentati si include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, piese si accesorii.

Prin intermediul showroom-ului de vanzari de automobile rulate, clientii BMW si MINI vor beneficia de oferte selectate din cadrul retelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garantie de pana la 24 luni inclusa pentru marcile mentionate.

Leave A Comment