New i20 Active

Hyundai i20 Active este disponibil și în România

April 5, 2016
1,397 Views

Pentru a completa gama de versiuni i20, Hyundai se adresează, prin noul i20 Active, unui nou segment de consumatori cu un stil de viață mai activ.

”Noul i20 Active contribuie la dezvoltarea ofertei de modele Hyundai pe piața din România. Odată cu această lansare, un nou propulsor de 1,0 litri turbo este introdus in familia i20, sporind eficiența și atractivitatea gamei”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

Designul distinctiv al noului i20 Active îl diferențiază de modelele convenționale din segmentul B. Deși are la bază platforma i20 în cinci uși – beneficiind de același spațiu extins, oferind confort și calitate – peste jumătate din elementele exterioare sunt unice. În acest sens, au fost modificate setările suspensiei, caroseria fiind înălțată cu 20 mm, dar și poziția la volan, pentru o vizibilitate sporită în trafic. În plus, barele față și spate subliniază aspectul puternic, oferind totodată un plus de protecție atunci când rulează în afara drumurilor publice. Stilul impunător este amplificat de pragurile și bandourile laterale, completate de pasajele robuste ale roților și de linia acoperișului evidențiată de barele longitudinale care au în același timp și rol practic.

Printre detaliile care diferențiază i20 Active de modelul i20 se numără și grila frontală hexagonală, capacul rezervorului cu finisaje argintii și noul model de jante de 17 inch.

New i20 Active Engine 1

Asigurând o experiență dinamică și eficientă, motorul Kappa de 1,0 litri T-GDi cu injecție directă, în trei cilindri turbo, dezvoltă 100 CP și se concentrează asupra confortului și a economiei de carburant, oferind un consum mediu de combustibil de 4,8 l/100 km, ceea ce echivalează cu emisii de CO2 de 110 g/km. Proiectată pentru piața europeană, la Centrul Tehnic Hyundai Motor din Germania, această variantă de motorizare este prima dintr-o nouă generație de propulsoare de mici dimensiuni, cu turbo compresor, care dispune de un sistem nou de răcire, favorizând funcționarea optimă a catalizatorului.

Prețul noului Hyundai i20 Active Line este de 12.053 euro + TVA (14.464 euro TVA inclus).

Leave A Comment