Hyundai_-_Comic_Con_2

Hyundai Auto Romania este partener oficial al evenimentului East European Comic Con

Hyundai Auto România susține East European Comic Con în calitate de partener auto. Cea de-a patra ediție a evenimentului se va desfășura la Romexpo, în perioadă 27 – 29 mai 2016.

Cu doar câteva zile înainte de demararea acțiunii, Hyundai Auto România, partenerul auto al evenimentului, a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de șapte unități. Autovehiculele Hyundai Tucson și i40 vor asigură bună desfășurare, transportând actorii prezenți, cunoscuți pentru roluri în filmele ”Game of Thrones”, ”The Hobbit” sau ”Dexter”. În plus, Hyundai va fi prezent pe parcursul celor trei zile cu noul model al gamei de clasă compactă. Urmărind povestea din spatele East European Comic Con, vizitatorii vor fi invitați în zonă special amenajată, având posibilitatea de a deveni super-eroi alături de noul Elantra.

Hyundai_-_Comic_Con_1

East European Comic Con, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de seriale, benzi desenate sau jocuri pe calculator, a debutat în 2013, înregistrând încă din primul an peste 9.000 de înscrieri. Pe lângă prezența unor nume sonore din industria artei, în cadrul acțiunii participanții pot testa cele mai noi jocuri video, se pot transformă în personajul preferat, având totodată șansa de a interacționa cu expozanții și cu cei mai importanți creatori de conținut din mediul online.

Leave A Comment