Ford Kuga 2016

Ford Kuga, un SUV printre telefoane

February 22, 2016
978 Views

Ford a lansat noul Kuga la un eveniment atipic pentru lumea auto: Mobile World Congress de la Barcelona, o expozitie dedicata tehnologiei si echipamentelor mobile. Ford a ales acest eveniment pentru a lansa noul sistem de infotainemnt Sync 3, care va fi disponibil din aceasta vara si in Europa, in 16 limbi diferite, mai putin romana.

Pentru ca desi este prezentat drept Noul Kuga, SUV-ul de la ford este doar o versiune de facelift, design-ul este schimbat pentru a prelua din lookul mai agresiv al noilor modele Ford Edge sau EcoSport. Deoarece departamentul de marketing de la Ford trebuie sa vorbeasca despre ceva, si partea din spate a suferit mici modificari, la fel ca si interiorul, gandit pentru a fi mult mai ergonomic.

 

Cu vanzari foarte bune in intreaga Europa, SUV-ul Kuga va fi disponibil cu noi motorizari, precum dieselul 1.5 TDCi de 120 de cai. Ford Kuga 1.5 TDCi va avea un consum mediu de 4,4 litri la suta, 0,3 litri mai putin decat Ford Kuga 2.0 TDCi de 150 de cai. propulsorul 2.0 TDCi va avea si o versiune de 180 de cai. Din gama vor face parte si catva versiuni pe benzina, cu motoare EcoBoost de 1,5 litri si 120, 150 sau 180 de cai. Pentru cei care isi doresc o masina mai mare, nu neaparat un SUV, versiunile mai slabe vor putea fi achizitioante cu versiune cu tractiune fata, tractiunea integrala ramanand in dotarea standard pentr utoate modelele mai puternice.

1 Comments

Leave A Comment