Ferrari GTC4Lusso

Ferrari GTC4Lusso debutează la salonul de la Geneva

De la FF la GTC4Lusso. Odată cu faceliftul aplicat lui Ferrari FF vine și o schimbare de nume.

Italienii susțin că este o mașină pentru cei care își doresc să conducă un Ferrari 365 de zile. Fie că este vorba despre o mică evadare pe o secțiune virajată care să îți încarce bateriile cu adrenalină sau de voiaje lungi, de mers iarna la munte sau de survolat străzile urbane… noul GTC4Lusso îți permite toate aceste ție și altor trei prieteni norocoși, sau membri ai familiei.

Ferrari GTC4Lusso

În ultima vreme cei de la Ferrari au redescoperit șarmul titulaturilor clasice, a celor care au adus glorie căluțului cabrat. În acest caz numele are în spate modele precum 330 GTC sau 330 GT, una dintre mașinile preferate ale lui Enzo Ferrari, sau 250 GT Berlinetta Lusso. Iar cifra 4 se referă la numărul de locuri și nu la tracțiunea integrală a modelului.

Ferrari GTC4Lusso

GTC4Lusso are sub capotă un V12 de 6.262 cmc care dezvoltă 690 CP la 8.000 rpm și un cuplu motor de 697 Nm la 5.750 rpm. Noutatea, din punct de vedere tehnic, o reprezintă introducerea punții spate directoare, o premieră pentru un model cu tracțiune integrală la Ferrari.

Plusul major vine din evoluția estetică atât la exterior cât și la interior. Un upgrade care crește enorm gradul de șarm al Grand Tourer-ului italian.

Leave A Comment