Chrysler-300S

Chrysler 300S – de la New York Motorshow pentru nostalgici

Chrysler 300 a fost adoptat rapid de publicul român. Din păcate Chrysler nu mai este comercializat în România, grupul FCA(Fiat Chrysler Automobiles) a decis ca 300 să îmbrace pentru Europa haine de Lancia Thesis. Să oferi sub sigla Lancia modele americane… nu cred că este o idee apreciată de mulți, să oferi modele Lancia în zona premium… este pe undeva o întoarcere la origini. Lancia a fost o marcă de lux, apoi s-a transformat într-una care a adunat succese în motorsport.

Chrysler-300S

Dar să revenim la Chrysler 300S. Versiunea 300S echipată cu propulsor V8 va primi în echiparea standard noul pachet exterior sport. Pentru versiunile 300S echipate cu propulsor V6 acest pachet va putea fi comandat opțional. Acesta aduce o parte frontală mai agresivă, cu o priză de aer mai generos dimensionată. Lămpile de ceață sunt acum LED. Pasajele roților sunt ceva mai evazate pentru un plus de agresivitate, versiunea cu tracțiune spate vine în echiparea standard cu jante de 20 inch, în timp ce pentru tracțiune integrală clienții vor trebui să se mulțumească cu 19 inch.

Chrysler-300S

La interior modelul oferă scaune noi mai profilate pentru un suport mai bun, dar și cu perne noi pentru un confort sporit. Scaunele față sunt și ventilate.

300S aduce acum și un mod de rulare Sport care reduce timpii de schimbare a treptelor de la 400 milisecunde la 250 milisecunde, iar direcția este mai grea. Propulsorul HEMI V8 de 5.7 litri oferă 363 CP. Propulsorul V6 de 3.6 litri Pentastar oferă acum 300 CP.

Chrysler-300S

Leave A Comment