jaguar-f-type-r-coupe-by-vip-design-6

Cel mai puternic F-Type vine de la VIP Design

April 26, 2016
627 Views

Cu excepția jantelor aurii și a evacuării modificate, F-Type R AWD nu a beneficiat de un tratament cosmetic pe parcursul șederii în garajul celor de la VIP Design, un tuner ce are sediul în Londra. Și asta mai ales pentru că scopul era ca sub capotă să își facă loc ceva mai mulți cai decât cei 550 dezvoltați de versiunea de serie.

Prin ajustări ale admisiei și superchargerului, dar și configurarea sistemului electronic de gestiune pentru a primi noile componente, VIP Design a reușit să extragă 100CP în plus, puterea ajungând acum la 650CP, ceea ce îl face cel mai puternic F-Type disponibil pe piață.

Tunerul nu a dat detalii despre cât de repede accelerează până la 100 km/h, dar ne așteptăm la îmbunătățiri ale celor 3.9 secunde înregistrate de versiunea de serie, dar viteza maximă o depășește pe cea a modelului SVR (575CP, 322 km/h).

Prețul pachetului de performanță este de 12.600 de lire sterline, dar la aceștia se mai pot adăuga și eventuale retușuri precum difuzor, praguri laterale sau guri de aerisire în capotă din fibră de carbon, dar și alte 23 de modele de jante disponibile în 28 de nuanțe.

 

Leave A Comment