Dacia-Duster

Ce mașini ar trebui să conducă naționalele de la Euro 2016

Cei de la carwow.co.uk au revenit cu ceva de sezon. Pentru că începe sezonul vacanțelor și EURO 2016 este în plină desfășurare… cu alte cuvinte vânzările de mașini nu sunt în perioada cea mai bună, s-au apucat de ”pictat”. Tema? Ce mașini ar trebui să conducă naționalele prezente la Euro 2016. Alegerea nu știm dacă este în funcție de valoare, dar unele asocieri par puțin exagerate.

Spania – SEAT Leon Cupra 290

Seat-Leon-Cupra

Spania trebuie să conducă ceva potent, doar este campioana în exercițiu a Europei. Așadar un Seat Leon Cupra 290 pentru Spania. Un hot hatch potent, perfect pentru drumurile virajate de coastă ale Spaniei.

Germania – Mercedes-AMG GT R

Mercedes-AMG-GT

Da, știm că urmează să fie prezentat la Goodwood Festival of Speed, dar Mercedes-AMG GT R este o armă redutabilă. Caracterizează perfect naționala de fotbal a Germaniei.

Franța – Bugatti Chiron

Bugatti_Chiron_Euros

O alegere curajoasă pentru naționala Franței. Până acum nu a a rătat a fi supercarul suprem al acestui campionat european. Dar dacă Bugatti este o marcă franceză… de ce nu!!!

Irlanda de Nord – DeLorean DMC-12

DMC-Delorean

Deși o mașină din anii 80, DeLorean a fost asamblat în Irlanda de Nord. Să mai aducem și puțină istorie în prim plan.

România – Dacia Duster

Dacia-Duster

Ai noștri ca brazii! Duster-ul se descurcă bine în Europa, dacă și naționala ar fi măcar tot pe acolo… am ieși din grupe garantat.

Anglia – Jaguar F-Type SVR Cabriolet

Jaguar-F-Type

Ceva ce ”cântă” pe aceeași lungime de undă cu agregatul Germaniei. Jaguar F-Type SVR Cabriolet este un monstru cu propulsor V8 de 5 litri supraalimentat.

Italia – Ferrari LaFerrari Spider

La-ferrari

O altă premieră, Ferrari nu a prezentat încă versiunea Spider pentru LaFerrari, dar modelul este confirmat de producătorul italian. Să vedem dacă naționala italiană se ridică la nivelul acestui hypercar.

Cehia– Skoda Kodiaq

Skoda-Kodiaq-copy

Uite unii cu picioarele pe pământ, o mașină normală. Kodiaq urmează a fi prezentat oficial de constructorul ceh în toamnă la salonul de la Paris.

Suedia – Koenigsegg One:1

Koenigsegg-One-1

Suedia ar trebui să lupte alături de Franța și Italia pentru titlul Euro 2016, asta dacă este să ne luăm după modelele alese de cei de la carwow.co.uk.

Rusia – Lada Riva

Lada-Riva

Măcar pe ruși îi putem saluta din mers cu Duster-ul autohton.

FOTO: CARWOW

Leave A Comment