BMW Seria 7

BMW Seria 7 distins cu World Luxury Car 2016

March 27, 2016
1,069 Views

Nava-amiral a sedanurilor BMW, BMW Seria 7, a fost distinsă cu prestigiosul premiu World Luxury Car 2016 în cadrul Salonului Internaţional Auto de la New York.

“Suntem încântaţi şi onoraţi că BMW Seria 7 a fost recunoscut ca fiind World Luxury Car of the Year”, a declarat Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de administraţie al BMW AG, responsabil pentru Sales şi marketing. “De la lansarea sa în toamna anului trecut, reacţia din partea media, dar şi a clienţilor a fost una extrem de pozitivă, oamenii apreciind în special modul în care Seria 7 combină luxul modern superb cu dinamica remarcabilă a condusului pentru care BMW este renumită. Cu numeroasele inovaţii tehnice, inclusiv controlul prin gesturi şi farurile laser, nu există nici o îndoială că noul BMW Seria 7 este o navă-amiral remarcabilă pentru marcă, stabilind noi standarde în clasa ei.”

BMW Seria 7

Juraţii World Car au remarcat: “Acesta este vârful gamei de modele a constructorului bavarez şi pur şi simplu trebuie să fie întruchiparea a ceea ce reprezintă brandul în ceea ce priveşte tehnologia, designul şi performanţele. Iar noul Seria 7 le oferă, fără îndoială. Este însăşi noua imagine a BMW în noul design al familiei – totuşi este un BMW clasic întru totul. Se conduce fenomenal datorită unei noi game de motoare şi are o dinamică sportivă cu care concurenţa nu se poate lăuda. Aceasta vine pe fondul unei scăderi a masei cu 130 de kilograme datorită noii ”Carbon Core”. 25 de dotări noi, dintre care 13 sunt premiere în segment! În interiorul habitaclului, BMW a dus totul la următorul nivel în privinţa luxului, clientul fiind răsfăţat nu doar cu scaunele foarte confortabile şi bine concepute, ci şi cu multitudinea de tehnologii şi entertainment. Noul Seria 7 aduce dotări noi precum acoperişul ambiental ”Sky Lounge„, pachetul de aer ambiental şi premiera controlului prin gesturi.”

 

 

1 Comments

Leave A Comment