BMW-i8-Concours-dElegance-Edition-1

BMW i8 primește un facelift, mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Upgrade-urile programate pentru familia i a lui BMW merg dincolo de recentul update al bateriilor primit de modelul i3, BMW intenționând ca până la sfârșitul anului să aducă îmbunătățiri semnificative și supercarului i8.

În urma unor operații pe cord, i8 urmează să dezvolte cu 10% mai multă putere electrică în timp ce unitatea termică turbo de 1.5 litri să primească și ea mici îmbunătățiri pentru a livra în total 425CP, cu 60CP mai mult decât versiunea curentă. Acest plus de putere împreună cu o cutie de viteze în 6 trepte revizuită vor împinge i8 mai aproape de sfera supercarurilor, îmbunătățind cifrele de accelerație (0-100 km/h în 4.4 secunde), viteza maximă rămânând limitată la 250 km/h.

Îmbunătățiri vor avea loc și la nivel de înmagazinare a energiei electrice, i8 preluând pachetul de 10kWh al SafetyCar-ului din Formula E în locul celui de 7.1kWh, ceea ce va garanta o autonomie electrică de 24 km. Lista upgrade-urilor poate continua cu șasiul revizuit, jante din fibră de carbon sau încărcare inductivă.

Leave A Comment