Bentley-GT-Speed-Black-Edition-coupe

Bentley prezintă GT Speed și GT Speed Black Edition

April 4, 2016
689 Views

Bentley a prezentat astăzi varianta revizuită a modelului GT Speed, ridicând ștacheta în ceea ce privește exclusivitatea și performanța. Cel mai rapid model Bentley din producția de serie înregistrează acum o viteză maximă de 331 km/h, oferind mai multă putere și cuplu, dar și un model special sub denumirea Black Edition.

Bentley-GT-Speed-Black-Edition-convertible

Inginerii din Crewe au mai adăugat ceva mușchi motorului W12 twin-turbo de 6 litri, GT Speed producând acum 642CP dar și cu 20Nm mai mult cuplu, ajungând la 840Nm. Acest cuplu suplimentar este disponibil pe o plajă largă de turație, între 2000 și 5000rpm, noul GT Speed accelerând până la 100 km/h în doar 4.1 secunde.

Pentru a sărbători rezonanța bogată și izbitoare a caracterului GT, Bentley a prezentat și ediția GT Speed Black Edition, disponibilă atât în variantă coupe cât și cabrio, iar culoarea exterioară aleasă de client este completată cu elemente finisate în negru lucios, dar și noile jante negre cu 5 spițe, dar și etrierii disponibili atât în culoarea neagră cât și roșie. Pentru a adăuga încă o notă contrastantă, GT Speed Black Edition dispune de nuanțe specifice ale spoilerului față, pragurilor și difuzorului spate, botezate Hallmark, Beluga, St James’ Red și Cyber Yellow. Și în interior contrastul tonurilor închise cu cele vii continuă, fiind foarte prezentă fibra de carbon pentru a crea opulență discretă dar care contrastează cu cusăturile disponibile în tonurile folosite și la exterior.

 

Leave A Comment