Team-Galag-Batmobile-1

Batman vine la București!

Nu este cea mai frumoasă apariție a ediției din acest an a Gumball 3000, dar Batmobilul echipei Galag este în mod categoric una dintre cele mai exotice. Construită de Caresto, un cunoscut constructor de concepte și project cars, special pentru această ediție a Gumball, Batmobilul din jocul Arkham Knight a primit câteva modificări pentru a putea fi funcțional.

Ampatamentul este uriaș, cei 3400mm fiind chiar peste cei 3365mm ai Mercedes-ului S Maybach și o lățime de 2500mm, Batmobilul produs de Caresto este o apariție intimidantă. Întreaga prezență este acompaniată de un motor V10 de 5.2 litri și 560CP preluat de la Lamborghini Gallardo împreună cu transmisia secvențială. Jantele de 26inch sunt de asemenea din altă lume, iar sistemul de frânare asigurat de Brembo are 8 pistoane pentru puntea față și 6 pentru cea spate.

Peste tot se regăsesc detalii complicate inspirate din lumea supereroului întunecat care fac fibra de carbon folosită să se afle în elementul său, chiar și în interior, acolo unde regăsim printre accesoriile de bază atât un sistem de sunet cât și aer condiționat.

Gumball va ajunge în acest weekend și în București, iar printre participanți îi regăsim și pe David Hasselhoff și Josh Cartu, dar principala atracție fiind multitudinea de mașini exotice precum Ferrari F12 Tour de France, Porsche 918 Spyder, Bentley Bentayga, Aston Martin Vanquish sau McLaren 650S.

1 Comments

  1. D’aia se mascheaza Batman si ala micu. Si eu m-as masca daca, silit de imprejurari, ar trebui sa conduc voma aia. Pentru Batman nu mai conteaza, ca a trecut prin toate fazele penibilului. Problema e ca daca-l vede cineva pe ala micu’ fara masca in chestia aia, risca sireacu sa moara virgin.

Leave A Comment