Audi Q2

Audi Q2 – mic și provocator

După un număr considerabil de teasere, iată că putem admira noul Audi Q2. Un crossover subcompact care se crede SUV, așa am putea defini noul Q2. Audi face pasul în acest segment înaintea rivalilor din Germania, vorbim despre rivalii premium. Audi spune despre noul Q2 că este un model urban care combină plăcerea în utilizarea cotidiană cu posibilitatea de a-l folosi și ca vehicul recreațional. Deși designul noului Q2 este dominat de geometrie, nu putem acuza mașina că ar semăna cu vreun alt model din gama Audi. Q2 vine cu o linie distinctă, cu o personalitate frumos conturată.

Audi Q2

Evident, Audi Q2 se adresează unei audiențe ceva mai tinere. Modelul subcompact are o lungime de 4,19 metri, o lățime de 1,79 metri, o înălțime de 1.51 metri, iar ampatamentul este de 2.60 metri. La debut vor fi disponibile șase motorizări, trei dintre acestea fiind pe benzină cu cilindrei de 1 litru, 1,4 litri și 2 litri. Cele diesel au 1.6 litri și 2.0 litri. Motorizările oferă puteri în 115 CP și 190 CP. Parcă am mai văzut undeva gama asta de propulsoare… aaaa la Seat Ateca.

Standard clienții vor primi o cutie manuală cu 6 trepte, opțional vor putea alege una S Tronic cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Q2 poate fi comandat atât în versiune cu tracțiune față cât și cu sistemul quattro.

La interior Q2 oferă o planșă de bprd minimalistă, nu lipsește depe lista de opționale cockpitul virtual, acel display de 12,3 inch care înlocuiește ceasurile tabloului de bord. Sistemul multimedia MMI este și el prezent. Comenzile pentru Audi Q2 vor fi deschise în vară, iar primele livrări vorîncepe în toamna acestui an.

1 Comments

Leave A Comment