Audi A4 Avant 3.0 TDI quattro

Audi A4 Avant – familistul aerodinamic

Noul Audi A4 Avant se laudă cu un coeficient aerodinamic Cd de 0.26, cel mai bun din clasă. Avant se laudă cu volumul portbagajului, firesc am putea spune. Oferă un volum de 505 litri, cel mai bun din clasă, iar prin rabatarea banchetei spate se ajunge la 1.510 litri.

Pentru versiunea Avant nu este disponibil motorul 1.4 TFSI, se poate opta doar pentru 2.0 TFSI in versiunea de 190 CP sau 252 CP. Ambele motorizări sunt cuplate la o transmisie S Tronic cu 7 trepte, versiunea mai puternică având sistemul quattro standard. Prețul de bază, în România, pentru A4 Avant este de 39.734 euro cu TVA inclus.

În ofertă se regăsesc două propulsoare diesel, un 2.0 TDI de 150 CP și 190 CP și un 3.0 TDI de 272 CP. Versiunile mai puternice vin cu sistemul de tracțiune integrală quattro.

Audi A4 Avant 3.0 TDI quattro
Interiorul este identic cu al berlinei, inclusiv dotările opționale. A4 are o serie impresionantă de gardieni electronici care veghează la evitarea evenimentelor neplăcute în trafic. Pornim enumerarea cu un sistem care face prezicere, în funcție de stilul de condus a eficienței și a autonomiei potențiale, active lane assist, stop&go, adaptive cruise control cu asistență la rulare în ambuteiaje, asistență la parcare, asistență la ieșirea cu spatele dintr-o parcare, asistență la ieșirea dintr-un garaj/ stradă fără vizibilitate stânga/ dreapta, recunoaștere a semnelor de circulație.

Leave A Comment