aston-martin-vulcan

Aston Martin Vulcan ar putea primi un kit pentru a deveni road-legal

April 20, 2016
933 Views

CEO-ul Aston Martin, Andy Palmer, a recunoscut într-un inverviu că este deja în dezvoltare un kit pentru a permite supercar-ului Vulcan să devină legal pentru deplasările pe drumurile publice, această transformare urmând a fi executată de compania RML. Pachetul va fi disponibil într-un număr limitat, mai ales că doar 24 de exemplare Vulcan, bolid ce costă peste 2 milioane de EUR, au fost produse. Nu se știe încă exact prețul acestei transformări, dar din primele estimări suma ar fi compusă din șase cifre.

Cei dornici să plătească această transformare știu deja că procesul va dura minim trei luni și se va concetra pe a face mașina mai ușor de utilizat pe drumurile publice. Acest lucru înseamnă modificări ale transmisiei, suspensiei, dar mai ales ale siguranței, însă odată cu aceste modificări este foate posibil ca proprietarii de Vulcan să dorească și modificări personalizate ale interiorului. Chiar dacă încă negociază pentru ultimele două exemplare, David King, responsabilul cu proiectele speciale ale constructorului britanic, spune că cel puțin cinci proprietari vor dori modificarea în această variantă legală pe drumurile publice și că dacă ar fi făcut acest lucru de prima dată, mașina nu ar fi fost atât de uimitoare.

Aston Martin Vulcan nu este singura mașină de circuit ce urmează a fi adaptată pentru circulația pe drumurile publice, compania Lezante lucrând la un pachet similar pentru transformarea lui McLaren P1 GTR.

Leave A Comment