Aston Martin DBX

Aston Martin DBX Concept – o altă definiție a luxului

Nu ne putem plânge de lipsa diversității în universul SUV-urilor și a crossoverelor, totuși un coupe cu tracțiune integrală și gardă la sol generoasă cu siglă Aston Martin ar putea completa interesant peisajul.

DBX Concept își propune să ofere o nouă perspectivă asupra segmentului de lux a coupe-urilor 2+2. Un concept cu un design elaborat, rafinat, în care ADN-ul Aston martin este evident. O propunere care adaugă la rețeta clasică a unui coupe de lux valori precum ergonomie, spațiu, spirit practic.

Aston Martin DBX

Aston Martin nu vine cu o rețetă nouă, caroseria cu două uși, tracțiunea integrală și garda la sol mare se regăsesc în fișa tehnică de la Range Rover Evouque Coupe, mai nou chiar și în versiune cabrio.

Dr. Andy Palmer, CEO Aston Martin a cerut echipei de creație să treacă dincolo de barierele convenționalului, și poate să ofere imaginea unui obiect de lux din viitor.

DBX Concept este doar un studiu menit a testa reacția publicului, fie că vorbim despre clienți fideli Aston Martin sau de cei potențiali. În funcție de feedback, în viitorul apropiat putem vedea un DBX în producție de serie. Aston Martin are nevoie de un astfel de model în gamă, rămâne de văzut dacă versiunea de serie va adopta soluția ușor exotică de la DBX sau va merge pe o linie clasică.

DBX este un model electric, dar unul cu motoarele electrice amplasate în roți și o baterie litiu-sulf. Da, bateriile litiu-sulf sunt cele care se pare că le vor înlocui pe cele litiu-ion, au o densitate mai mare de energie aproape triplă, și o densitate similară cu cea a apei. DBX este echipat și cu un sistem KERS de recuperare a energiei cinetice.

1 Comments

  1. Your website can go viral, you need some initial traffic only.
    How to get initial traffic? Search in google for: nhuum’s tips

Leave A Comment