toyota-prius-plug-in-teaser

Teaser: Noua Toyota Prius plug-in își aprinde stopurile

March 16, 2016
785 Views

A doua generație Toyota Prius plug-in hybrid va fi lansată, pe 23 martie, în cadrul Salonului Auto de la New York. O prima imagine –teaser dezvăluie ”umbra” spatelui noului model și linia blocurilor optice, confirmând zvonurile potrivit cărora hybrid-ul și plug-in hybrid-ul vor fi diferi la nivel arhitectural.

Din 1997 și până în prezent, cele patru generații Toyota Prius au dat ora exactă pe piața automobilelor cu surse alternative de propulsie. Iar din 2012, a treia generație a hybridei a primit și sufixul ”plug-in”, oferind o autonomie 100% electrică de circa 20 km.

Toyota Prius 4

Dacă până acum cele două versiuni eco împărțeau același design, plug-in-ul 2016 nu va mai avea decât câteva elemente în comun cu Prius-ul normal. Astfel, dacă a patra generație Prius are, de exemplu, blocurile optice spate pe verticală, stopurile versiunii care se poate încărca la priză se aprind pe orizontală. Mai mult, potrivit zvonurilor care circulă în piață, fața plug-in-ului va merge mai mult către liniile afișate de Toyota Mirai.

toyota-prius-plug-in-teaser

2 Comments

Leave A Comment