Skateboard-ul cu motor, cea mai tare optiune in viziunea Audi Q3

April 28, 2016
3,888 Views

Daca Opel a propus, acum ceva ani, cel mai practic si mai cool sistem pentru trasportul bicicletelor, FlexFix-ul care se ascunde in parasocul spate, Audi a prezentat, la Salonul Auto de la Beijing 2016, un concept de mobilitate inteligenta ce presupune utilizatea unui skateboard electric, daca traficul nu mai permite deplasarea cu masina.

Dezvoltat pe baza SUV-ului compact Q3 facelift, conceptul Audi Connected Mobility presupune un sertar special in parasocul spate si un fel de skateboard electric. “Gadget”-ul, realizat din fibra de carbon si aluminiu, nu este chiar un skateboard obisnuit, avand ghidon rabatabil si dispunand de o baterie care permite o autonomie de 12 kilometri si atingerea unei viteze maxime de rulare de 30 km/h.

Mai mult, skate-ul Audi ofera trei moduri de functionare: “Scooter” cand ghidonul este ridicat, “Sport” cand ghidonul este pliat si “Transport” cand skate-ul urmareste automat utilizatorul, fiind conectat la smartphone-ul acestuia. Iar GPS-ul de la bordul Q3-ului poate calcula si rute alternative, combinand in functie de trafic traseul cu masina, cu cel pe skate.

This slideshow requires JavaScript.

Leave A Comment