smart

Si tu, Smart? ForTwo, ForFour… ForStars, adica crossover

July 19, 2016
1,459 Views

Aglomeratie mare pe piata crossover-elor de toate dimensiunile. Afinitatea clientilor pentru masinile cocotate creste continuu, majoritatea constructorilor dau buluc, iar Smart nu putea sa stea pe bara. Si, cu un crossover sub-compact, tineresc si simpatic, s-ar putea sa-i mearga, nu ca in cazul Roadster-ului din 2003-2005.

La patru ani de la prezentarea conceptului ForStars, la Mondialul Automobilului de la Paris din 2012, Smart se pregateste sa abordeze, cu neconventionalitatea tipica, si segmentul crossover-elor, urmand, intr-un fel, reteta MINI si Fiat 500. Zvonul a fost lansat anul trecut de insusi Dieter Zetche, CEO-ul Daimler, dar abia acum ideea a inceput sa capete din ce in ce mai mult contur.

Crossover-ul Smart ar putea imparti platforma, de exemplu, cu fratele de alianta Renault Captur, unul dintre cele mai bine vandute modele din segmentul sub-compact, sau, de ce nu, cu Dacia Sandero Stepway. Smart-urile ForTwo si ForFour merg pe mana lui Renault Twingo si o fac profitabil, asa ca ideea n-ar fi deloc deplasata.

Leave A Comment