renault-sport

Renault Sport pregateste o surpriza. Faceti pariurile!

June 2, 2016
548 Views

Renault Sport, divizia responsabila de antrenarea cailor putere in curtea constructorului francez, a publicat pe retelele sociale o fotografie misterioasa alaturi de comentariul: “Si daca Renault Sport ar avea o surpriza frumoasa. Ramaneti conectati… “. In afara de o priza de aer generoasa nu se vede nimic, asa ca speculatiile si pariurile pot incepe.

Anul acesta, Renault aniverseaza 115 ani in motorsport, iar Renault Sport sarbatoreste 40 de ani de la infiintare. Nu mai tarziu de acum cateva zile, cu ocazia cursei de Formula 1 de la Monaco, divizia a prezentat conceptul Clio R.S.16… Si, nu, imaginea-fantoma n-are legatura cu versiunea de strada a bombitei de 275 CP. Priza de aer nu prea se potriveste cu design-ul acesteia.

Ar putea fi vorba despre un nou Renault Twingo R.S., daca tot fratele de platforma, Smart ForFour, a iesit deja in versiune Brabus. Dar, parca, nici cu acest model nu se potriveste. Sau, poate, Renault Sport se gandeste la un rival direct pentru noul hot-hatch Ford Focus RS? … Megane R.S. Cup? Trophy? … cu 4×4 sa fie?

Leave A Comment