skoda kodiac

Primele imagini cu Kodiac, primul SUV Skoda cu 7 locuri VIDEO

April 15, 2016
2,047 Views

Skoda a surprins in martie, la Salonul Auto de la Geneva 2016, cu prezentarea Vision S, prototipul primului SUV cu sase locuri din istoria marcii. Insa, cum pana la “Mondialul Automobilului” de la Paris mai sunt cateva luni, constructorul ceh s-a gandit sa mai puna putin gaz pe foc si a prezentat versiunea de strada a masinii, la Praga, in fata reprezentantilor marcii si a catorva jurnalisti locali. Evident, nu in toata spledoarea sa, dar cu un camuflaj suficient de discret incat sa suscite atentia.

Kodiac, Kodiak sau Kodiaq. Skoda inca nu s-a hotarat inca asupra numelui. Din imagini se observa ca, cel putin la nivelul blocurilor optice fata, a liniei mediane si a curburii pavilionului, SUV-ul a preluat tema de la Vision S. Dar, normal, in loc de sase locuri, are sapte.

Skoda Kodiac are la baza platforma Vokswagen MQB, la fel ca VW Tiguan si Seat Ateca. Si cum Vision S are 4.7 metri lungime, 1.91 metri latime, o inaltime de 1.68 metri si un ampatament de 2.79 metri, nu se asteapta surprize in acest sens de la modelul de strada, care va intra in lupta cu modele precum Nissan X-Trail, Kia Sorento sau Peugeot 6008.

1 Comments

Leave A Comment