mansory_rolls_royce_wraith_palm_edition_999-clean

Opulenţă maximă: Mansory a poleit cu aur de 24 de karate un Rolls-Royce Wraith

January 30, 2016
513 Views

Dacă impozantul coupe Rolls-Royce Wraith vi se pare că nu sare suficient în ochi, Mansory are o soluţie salvatoare. Tuner-ul german focusat numai pe branduri unul şi unul, precum Aston Martin, Bentley, Bugatti, Mercedes, Rolls-Royce, Maserati sau Range Rover, propune un Wraith special, botezat „Palm Edition 999” (999 indică puritatea aurului), cu o caroserie în două culori. Dacă partea de jos este albă, capota, acoperişul, porbagajul şi jantele sunt de culoare auriu mat. Iar mânerele de pe portiere şi alte elemente, inclusiv grila calandrului, sunt placate cu aur.

Opulenţa continuă şi la interior. În afara tuşelor aurii care invadează planşa de bord şi consola centrală, Mansory a avut grijă ca nici cel mai neatent pasager să nu poată spune că nu a văzut aurul. Habitaclul este plin de logo-uri şi plăcuţe îmbrăcate în aur de 24 de karate.

Pentru ca maşina să nu sară numai în ochi, ci şi de la semafor, specialiştii Mansory au dopat motorul V12 bi-Turbo de 6.6 litri pentru a scoate 730 CP şi un cuplu de, atenţie, 1.000 Nm. Astfel, Wraith-ul de aur poate atinge 300 km/h.

mansory_rolls_royce_wraith_palm_edition_999-clean

Leave A Comment