Noul Porsche Panamera isi dezvaluie secretele pe Nürburgring VIDEO

March 29, 2016
745 Views

Dupa sapte ani de cariera si un facelift suferit in 2013, Panamera, prima limuzina, fie ea si sportiva, din istoria Porsche, se pregateste pentru a doua generatie. Oficial, nu exista prea multe informatii, dar carpaparazzi au surprins, de curand, noul Panamera in teste in “Templul Vitezei” de la Nürburgring.

Camuflat destul de sumar in imaginile filmate, Panamera 2017 arata ca a preluat cateva dintre liniile conceptului Panamera Sport Turismo din 2012 si, in acelasi timp, isi conserva calitatile dinamice in ciuda lungimii de aproape cinci metri. Desing-ul caroseriei este mai putin masiv, linia fluida a pavilionului isi pastreaza unghiul, iar blocurile optice spate fac o legatura directa cu titratul 911.

Chiar daca pilotii incearca sa scoata totul din noul Panamera pe circuit, timpii nu au fost comunicati si nici nu putem trage o concluzie cu privire la posibila adoptare a sistemului cu patru roti directoare, tehnologie care face masina mai manevrabila atat in parcare, cat si pe viraje, si este deja oferita pe 911. De asemenea, pana in momentul de fata, nu a fost nici confirmat, nici infirmat, zvonul privind paleta de motorizari ce se va rezuma la motoare V6 si V8 turbo, fara niciun atmosferic.

Porsche Panamera 2017

Leave A Comment