Dacia Duster

Francezii, despre Dacia Duster second-hand: “Rustica si fiabila”

Jurnalistii uneia dintre cele mai importante publicatii auto din Franta, L’argus, au realizat un “Ghid de cumparare” pentru SUV-ul romanesc. Luand in considerare mai multi factori, precum fiabilitatea demonstrata in timp, comportamentul rutier, optiunile si parerile utilizatorilor, L’argus catalogheaza Dacia Duster drept “Rustica si fiabila”, puncteaza slab calitatea materialelor si a finisajelor si recomanda achizitionarea versiunii 4×2, cu motor 1.5 dCi de 110 CP.

“Simpla, ieftina si putand fi echipata cu transmisie integrala, Dacia Duster si-a gasit audienta cu fizicul sau mult mai placut decat cel al celorlalte modele din gama constructorului. Dar este, oare, o afacere buna si in cazul second-hand?”, scrie L’argus.

Raspunsul la intrebare este dat de cititorii proprietari de Duster. Majoritatea apreciaza raportul calitate/pret bun, costurile mici de intretinere, eficienta sistemului 4×4 si tinuta de drum. Dar comentariile utilizatorilor subliniaza si problemele intampinate. Printre cele mai frecvente se numara compresorul de aer conditionat si plutitorul din rezervorul de carburant.

Voi ati avut probleme cu Dacia Duster? Daca da, asteptam comentariile voastre…

Leave A Comment