dacia-sandero-facelift-1

Foto-Spion: Dacia Sandero și Logan se pregătesc pentru un facelift minor

June 7, 2016
1,222 Views

Bestseller-ul Dacia pe piețele occidentale (în aprilie și mai, a fost cel mai vândut model din segmentul său în Franța, de exemplu), a doua generație Sandero se pregătește pentru un facelift minor, alături de Logan. Bine, fie vorba între noi, de al doilea facelift. Subcompacta a apărut în 2007, iar în 2012 a venit, teoretic, a doua generație. Numai că modelul a fost și este un facelift major al primei generații. Au fost păstrate platforma și arhitectura general, dar s-a întărit structura (a luat 4 stele la testele Euro NCAP din 2013), s-a schimbat design-ul părții frontale, habitaclul, etc.. Dar, aceasta este altă poveste.

Carpaparazzi au surprins Dacia Sandero facelift în teste, alături de un Logan MCV facelift. Sedan-ul va prelua și el, în mod natural, schimbarea.  Principalele modificări se regăsec la partea frontală. Noua grilă seamănă cu cea a SUV-ului Duster, iar farurile au o arhitectură cu trei blocuri optice, semnalizarea fiind la interior, aproape de calandru. De asemenea, design-ul parașocului față va fi și el ușor redesenat, după cum arată camuflajul. În ceea ce privește Logan-ul, facelift-ul se oprește cu înlocuirea stopurilor, dar la Sandero continuă.

Sandero facelift va avea și spatele schimbat. Nu mult, dar blocurile optice vor avea altă arhitectură, iar parașocul, altă linie. Mai mult, dacă ne uităm la evacuarea puțin ciudată, s-ar putea ca Sandero să primească și o motorizare nouă. Sau, cine știe, doar o terminație sportivă…

Sandero facelift și Logan facelift vor fi prezentate în cadrul ”Mondialului Automobilului” de la Paris, din acestă toamnă.

Foto: www.motor1.com

Leave A Comment