Toyota Prius

Flower power: In premiera, Toyota Prius poate fi inhamata la rulota

April 22, 2016
642 Views

Pentru prima data in istoria sa de 19 ani, hybrid-ul care a resetat perceptia despre automobilul conventional este capabil sa satisfaca spiritele libere si iubitorii de aventuri in natura. A patra generatie Toyota Prius poate sa traga o rulota sau o remorca cu o greutate de pana la 725 kg. Aceasta facilitate, disponibila acum atat pentru versiunea hybrid, cat si pentru cea plug-in hybrid, nu a fost disponibila pe modelele anterioare datorita riscului de supraincalzire a motorului-generator si a diferentialului.

A doua generatie Toyota Prius plug-in hybrid a fost lansata la Salonul Auto de la New York 2016 si are o autonomie 100% electrica de 50 de kilometri si un stil propriu, diferentiindu-se clar, la nivel vizual, de Prius-ul care nu se poate incarca la priza.

De exemplu, daca a patra generatie Prius are blocurile optice spate pe verticala, stopurile versiunii care se poate incarca la priza se aprind pe orizontala. Iar in partea frontala, diferentele sunt si mai clare. Prius-ul plug-in afiseaza un parasoc sculptat agresiv pe partile laterale, capota are alta linie, iar blocurile optice high-tech ii dau un aer aparte.

AFLA mai multe despre Toyota Prius plug-in hybrid

1 Comments

Leave A Comment