bmw-x1-plug-in-hybrid

BMW baga X1 in priza: 224 CP si o autonomie electrica de 40 km

April 11, 2016
1,039 Views

Cum X1 si Seria 2 Active Tourer impart aceeasi platforma, iar monovolumul a fost deja declinat in versiune plug-in hybrid, BMW pregateste si un crossover care se incarca la priza. Modelul a fost deja surprins in teste, incriptia de pe potiere si parasocul spate ne mai lasand loc de nicio interpretare.

BMW X1 plug-in hybrid este animat, ca si 225-ul xe, de un motor pe benzina in trei cilindri, de 1.5 litri, care dezvolta 136 CP, asociat cu un electromotor. Puterea totala a primului crossover compact premium si reincarcabil la priza (replica ”curentata” Mercedes GLA se va mai lasa ceva asteptata, chiar daca tehnologia exista deja pe fratele mai mare GLC hybrid) este de 224 CP. Propulsorul termic anima puntea fata, iar cel electric se ocupa de trenul spate, asa ca, in functie de modul functionare, masina va fi cu tractiune, propulsie sau integrala. Interesant va fi cand soferul va sti ca are 4×4, dar bateria se termina inainte de a iesi din noroi…

BMW nu a dat inca detalii despre noul model, dar performantele ar trebui sa fie apropiate de cele ale lui 225xe: autonomie 100% electrica de 40 km si acceleratie 0-100 km/h in circa 7.0 sec.

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Motor1.com

Leave A Comment