renault-clio-facelift (1)

A patra generatie Renault Clio primeste un facelift

La 26 de ani de la debut, după 13 milioane modele vândute, a patra generație Renault Clio se prezintă în fața clienților în haine noi. Este vorba despre un facelift firesc pentru o generație aflată la jumătatea carierei.

renault-clio-facelift (15)

A patra generație a fost primul model Renault care a afișat noua identitate vizuală a constructorului la momentul debutului în 2012. La capitolul design, remarcăm o redesenare a grilei față care integrează sigla constructorului francez. Și spoilerul față beneficiază de o ușoară restilizare. În funcție de nivelul de echipare, noul Clio va primi faruri LED. A fost redeseată și bara spate, aceasta fiind mai robustă acum.

Va fi introdus un nou motor, este vorba despre versiune 1.5 dCi de 110 CP cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Noul Clio, vaprimi în funcție de nivelul de echipare și cameră pentru marșarier și asistență la parcare.

renault-clio-facelift (6)

Pe anumite piețe va fi oferită și o versiune Initiale Paris, versiune ce oferă standard tapițerie piele, volan și schimbător îmbrăcate în piele Nappa, faruri LED Pure Vision, sistem audio BOSE și sistem infotainment R-LINK Evolution. Versiunea Initiale Paris va putea fi comandată cu propulsoare pe benzină de 90 sau 120 CP, diesel de 90 sau 110 CP și cutie manuală cu 6 trepte sau EDC cu dublu ambreiaj.

Modelul va fi pe străzi din Septembrie.

Leave A Comment