Tuning de casă: Volvo prezintă versiunile R-Design pentru duetul S90 – V90

June 23, 2016
1,463 Views

În ultima vreme, majoritatea constructorilor care se respectă și-au creat divizii specializate în personalizarea mașinilor. BMW are M Performance, Audi iese la rampă cu S-Line iar Mercedes oferă pachete AMG, de exemplu. Suedezii de la Volvo nu puteau să facă notă discordantă, așa că noul sedan S90 și noul break V90 sunt prezentate și în versiuni R-Design. Din păcate, ca și în cazul S-Line, la Volvo, tuning-ul de casă se rezumă la partea vizuală, neexistând kit-uri de putere.

R-Design oferă o nouă notă modelelor noastre elegante din seria 90, cu o combinație câștigătoare reprezentată de un stil de condus mai sportiv, mai receptiv, și de un styling creat pentru performanțe”, a declarat Björn Annwall, Senior Vice Președinte, Marketing Sales și Customer Service al Volvo Cars.

S/V-ul 90 R-Design afișează un design frontal cu lumini pentru ceață integrate în spoiler, un calandru unic și finisaje negre atât în față, cât și în spate. Noile roți negru mat, cu cinci spițe, și unghiuri drepte ca de diamant, adaugă un plus de performanță.

La interior, R-Desing propune finisaje unice, un pedalier cu tentă sportive, scaune și volan sport și un pachet de iluminare, care evidențiază atenția la detalii.

Modelele S90 și V90 R-Design sunt disponibile pentru comandă din această vară.

 

 

Leave A Comment