Mansory-Gronos (4)

Mansory Gronos Facelift – tot de la Geneva Motorshow

March 6, 2016
1,182 Views

Nu știu dacă să-i spun estetica urâtului , dar cei de la Mansoru au o viziune puțin aparte despre frumos. În gama lor de ”creații” aveau și un Mercedes-Benz G Class care nu a fost cuminte și s-a transformat într-un Mansory Gronos.

Mansory-Gronos (3)

Pentru că Mercedes-Benz a adus ceva modificări venerabilului G Class, și tunerul a zis că este timpul pentru un Gronos Facelift. Deci, am ajuns la nivelul în care un tuner prezintă un facelift al unui model existent în oferta sa. De aici, noi să înțelegem că Mansory are pretenții de producător?

Mansory-Gronos (2)

Caroseria a avut atât de mult de suferit încât mai aduce vag cu cea a unui G Class. Mansory a pregătit un kit din fibră de carbon de lățire a caroseriei cu 40 mm, plus alte apendice aerodinamice și estetice. Veți mai găsi pe acest Gronos o rampă din fibră de carbon cu patru proiectoare, un eleron, tot din fibră de carbon, în spate.

Propulsorul V8 twin-turbo dezvoltă acum 840 CP și 1.150 Nm. Interiorul a fost complet redesenat, aici includem o nouă planșă de bord. Bancheta spate a fost mutată în portbagaj, astfel s-a obținut un fel de G Class cu ampatament mărit.

Mansory-Gronos (5)

Mansory susține că aceste modificări nu răpesc din potențialul offroad al legendarului G Class.

Leave A Comment