bmw-moto

Premieră pe două roți: GS Transilvania Tour 2016, primul eveniment BMW Motorrad Club în România

August 2, 2016
1,691 Views

BMW Motorrad Club este, la nivel global, una dintre cele mai mari asociații ale pasionaților proprietari de motociclete BMW.  În premieră, clubul și-a deschis și o sucursală în România, iar primul eveniment de marcă este GS Transilvania Tour 2016, un tur de peste 1200 km, pe drumuri on-road şi off-road, care își propune să ofere riderilor experienţe autentice pe drumurile mai puţin cunoscute din Transilvania.

GS Transilvania Tour 2016 va avea loc între 6 și 11 septembrie și, așa cum sugerează și numele, se adresează exclusive proprietarilor de GS-uri.  Obiectivul principal al turului este explorarea Transilvaniei şi nu numai, pe un traseu mai puţin cunoscut, dar în egală măsură spectaculos, cu etape de 300-400 km, on- şi off-road (peste 50% are loc pe drumuri neasfaltate).

Participanţii la GS Transilvania Tour 2016 beneficiază de cazare şi mese asigurate pe toată durata evenimentului. Riderii vor avea la dispoziţie track-urile GPS pentru toată lungimea turei, trei ghizi cu experienţă în evenimente off-road, briefing şi sfaturi din partea unui instructor off-road certificat internaţional BMW Motorrad, precum şi asistenţă tehnică, respectiv maşină de back-up pentru situaţii neprevăzute. Fiind un eveniment de comunitate, pe fiecare etapă se vor alcătui echipe de minimum doi rideri.

Pe 3 septembrie, în cadrul unui prolog, participanții vor participa la un training de off-road, organizat în zona Corbeanca. Taxa de participare la primul eveniment BMW Motorrad Club în România este de 2500 lei (TVA inclus). Iar în tur nu sunt acceptate decât motociclete cu sisteme de evacuare legale şi anvelope mixte on/off road omologate pentru circulaţia pe drumurile publice

BMW Motorrad Club în România a luat naștere t la iniţiativa RideX, cu sprijinul BMW Motorrad România. Clubul oficial al posesorilor de motociclete BMW îşi propune să aducă la un loc pasiunea pentru motocicletele bavareze, respectiv oferirea de beneficii suplimentare pentru membrii acestuia. Clubul reprezintă dorinţa comunităţii posesorilor de motociclete BMW Motorrad de a avea o interfaţă de socializare, respectiv de împărtăşire a aventurilor pe două roţi sau de promovare a motociclismului responsabil.

Înscrierea la BMW Motorrad Club România este condiţionată de posesia unei motociclete BMW, precum şi achitarea unei taxe anuale. Există şi posibilitatea de înscriere în club ca membru pasager, dar doar în afiliere cu un membru deja existent.

Leave A Comment